okładka

Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa

Anders, Elżbieta, Grabowski, Tadeusz Redakcja., Kijowski, Jacek Redakcja., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 2004.

Mięso drobiowe higiena, Mięso drobiowe technologia, Postępowanie z żywnością Mięso drobiowe higiena metody podręcznik akademicki, Technologia żywności Mięso drobiowe technologia podręcznik akademicki, Mięso, Podręczniki akademickie

dostępne:

1 z 1

Autor
Anders, Elżbieta
Grabowski, Tadeusz Redakcja.
Kijowski, Jacek Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2945-5 : zł 46
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2004.
Objętość
XI, [3], 573, [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Żywność, Jakość, Technologia
UKD
637.5:614.3](075.8)
Hasła przedmiotowe
Mięso drobiowe higiena
Mięso drobiowe technologia
Postępowanie z żywnością Mięso drobiowe higiena metody podręcznik akademicki
Technologia żywności Mięso drobiowe technologia podręcznik akademicki
Mięso
Podręczniki akademickie
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów akademii rolniczych - wydziałów nauk o żywności, medycyny weterynaryjnej, politechnik oraz pracowników instytutów branżowych.
Link
http://polona.pl/item/4447356
020
%a 8320429455
080
%a 637.5:614.3](075.8)
245
%a Mięso i przetwory drobiowe : %b technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2004.
300
%a XI, [3], 573, [1] s. : %b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ; %c 24 cm.
490
%a Żywność, Jakość, Technologia
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.
521
%a Dla studentów akademii rolniczych - wydziałów nauk o żywności, medycyny weterynaryjnej, politechnik oraz pracowników instytutów branżowych.
650
%a Mięso drobiowe %x higiena
650
%a Mięso drobiowe %x technologia
650
%a Postępowanie z żywnością%a Mięso drobiowe %v podręcznik akademicki %x higiena%x metody
650
%a Technologia żywności%a Mięso drobiowe %v podręcznik akademicki %x technologia
650
%a Mięso
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Anders, Elżbieta
700
%a Grabowski, Tadeusz %e Redakcja.
700
%a Kijowski, Jacek %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
856
%u http://polona.pl/item/4447356
920
%a 83-204-2945-5 : zł 46

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 100-064888
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane